Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Αντικείμενο δραστηριοποίησης

H VELER είναι μια βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας εύκαμπτων υλικών συσκευασίας και κομμωτηρίου,τα οποία παράγει σε ρολά και φύλλα.
 
Κύριοι τομείς δραστηριοποίησής της,είναι:

1) Συσκευασία τροφίμων, με παραγωγή προϊόντων:

   Αλουμινόχαρτου σε ρολά και φύλλα,

   Μεμβράνης, σε ρολά χειρός και μηχανής

   Αντικολλητικού χαρτιού ψησίματος σε ρολά και φύλλα. 

2) Συσκευασία βιομηχανικών ειδών, με παραγωγή προϊοντων:

   Stretch και Pre-Stretch film για περιτύλιξη παλετών,σε ρολά χειρός και μηχανής

   Shrink film (POF) για συρρίκνωση και ομαδοποίηση προίόντων 

3) Είδη κομμωτηρίου, με παραγωγή προϊόντων:

    Αλουμινόχαρτου κομμωτηρίου σε ρολά και φύλλα  

    Πλαστικές προστατευτικές μπέρτες μιας χρήσης σε κουτί και ρολό

Σε όλα τα είδη συσκευασίας τροφίμων και προϊόντων κομμωτηρίου, παρέχεται υπηρεσία δημιουργίας προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (private label) με πλήρη υποστήριξη σε δημιουργία και ανάπτυξη προϊόντος, δίνοντας λύσεις σε όλες τις  απαιτήσεις.
 

Πλεονεκτήματα

Συνεργαζόμενοι με την VELER αποκτάτε  ένα πολύτιμο συνεργάτη, ο οποίος  τοποθετεί τις δικές σας ανάγκες ως βασική  προτεραιότητα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, τηρούν  αυστηρά , τις θεσπισμένες Ευρωπαϊκές  και Αμερικάνικες προδιαγραφές ποιότητας, ενώ η παραγωγή τους πραγματοποιείται τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα σύμφωνα με τους κανόνες της Ορθής Πρακτικής Παραγωγής.

Σήμερα η VELER,έχοντας αξιοποιήσει την εμπειρία τόσων χρόνων και διαθέτοντας ένα σύστημα  καθετοποιημένης παραγωγής, κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην Ελληνική αγορά ,προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα ενώ παράλληλα έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα  σε Ευρώπη και Αμερική!